El cinema de ciència-ficció arriba a la ciutat amb 'Skyline'


  • Comparteix:

Cartell de 'Skyline'

Cartell de 'Skyline'

La principal novetat als cinemes locals per aquest cap de setmana és 'Skyline', un film de ciència ficció sobre una invasió d'extraterrestres. Altres novetats als cinemes Yelmo passen per 'Ladrones', on un grup de lladres provarà de fer el millor robatori de les seves vides, l'espanyola 'Entrelobos' i el film 'Chloe', basada en una pel·lícula francesa de passions i infidelitats. A més, dilluns, els dos cinemes de la ciutat oferiran el partit Barça- Madrid en directe.

Les estrenes de cinema d'aquesta setmana porten com a principal novetat 'Skyline', una pel·lícula dels directors d''Allien vs. Predator: Requiem' on es mostra una gran invasió extraterrestre a la terra i com uns pocs supervivents intenten recuperar el planeta.

Aquesta setmana també ens porta altres novetats cinematogràfiques com 'Ladrones' on un grup de lladres professionals volen aconseguir retirar-se fent el robatori més important de la seva trajectòria delictiva. Una altra novetat és la pel·lícula espanyola 'Entrelobos' basada en la història real d'un home que va passar 12 anys vivint a Sierra Morena. La tercera estrena és 'Chloe', una pel·lícula originàriament francesa que explica els problemes derivats d'un tema d'infidelitats que pateix una família acomodada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.