Els mitjans de comunicació locals, homenatjats amb una escultura


  • Comparteix:

El 'Tot Sant Cugat' ha homenatjat tots els mitjans de comunicació de la ciutat aquest dissabte inaugurant una escultura de Pep Codó. La publicació ha celebrat el seu 25è aniversari deixant aquesta empremta en un lloc emblemàtic, a la cruïlla del carrers de Sant Jordi amb la rambla de Can Mora, on van néixer molts dels mitjans locals. La inauguració de l'escultura ha comptat amb la participació del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, i del Cor Infantil de Sant Cugat, a més d'altres membres del consistori i del teixit social de la ciutat.

Un bloc de notes és la forma que Pep Codó ha donat a aquesta escultura en al·lusió a la tasca periodística que fan els mitjans de la ciutat. L'editor del 'Tot Sant Cugat' i del 'Diari de Sant Cugat', Ramon Grau, ha explicat el sentit de l'homenatge.

Ramon Grau

Tenim una xarxa de mitjans locals per estar orgullosos. Volíem fer un acte de reconeixement d'aquesta feina i deixar una empremta.



Un centenar de persones s'han acostat a la cruïlla dels carrers de Sant Jordi amb la rambla de Can Mora, lloc escollit per situar l'escultura per la relació que té aquest punt de la ciutat amb els mitjans locals. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, que ha participat en la inauguració, ha explicat la importància d'aquests mitjans.

Xavier Escura

Una ciutat com Sant Cugat els mitjans tenen un paper important en recollir el pols social, el món de les entitats i de la política local.




L'acte ha comptat amb la presència de diversos representants del consistori i del Cor Infantil de Sant Cugat, que ha interpretat tres cançons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.