El mossèn Pere Vivó descobreix l’Abat Antoni de Solanell, un santcugatenc, penúltim President de la Generalitat abans de la desfeta de 1714


  • Comparteix:

El Monestir de Sant Cugat es va mantenir fidel a la causa austriacista fins al final és un dels fets que ha destacat mossèn Pere Vivó a la conferència 'Sant Cuat, setembre de 1714', xerrada que ha donat el tret de sortida als actes commemoratius de l'Onze de setembre a la nostra ciutat.

Pere Vivó ha explicat la importància que va tenir l'abat del monestir Solanell, que entre 1710 i 1713 va ser president de la Generalitat. Mossèn Vivó també ha fet un retrat del Sant Cugat de principis del segle XVIII.

Peré Vivó

Sant Cugat era una localitat molt petita al costat del Monestir


L'acte ha tingut lloc al claustre del Monestir i ha comptat amb l'assistència de Lluís Recoder. L'alcalde ha remarcat la personalitat de mossèn Vivó.

Pere Vivó

Mossèn Vivó és una persona molt coneguda a Sant Cugat


Mossèn Pere Vivó va ser rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià i el 1996 va rebre el premi de santcugatenc de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.