La companyia In-Fusió Teatre porta a escena els versos de Miquel Martí i Pol a Cerdanyola


  • Comparteix:

Moment d'una representació anterior d'In-Fusió Teatre

Moment d'una representació anterior d'In-Fusió Teatre

La companyia teatral resident al Terra Dolça, In-Fusió Teatre, estrena aquest divendres el seu darrer muntatge 'Un bosc de paraules' al Museu d'Art Contemporani de Cerdanyola. L'espectacle poètic i musical apropa la visió de la vida i la mort de Miquel Martí i Pol a través de la teatralització dels seus versos i música en directe.

'La pell del violí', 'Quadern de vacances' i 'Estimada Marta' són només alguns dels poemes de l'autor osonenc que han servit de base de l'espectacle 'Un bosc de paraules'. Una selecció de versos s'entrellacen amb l'objectiu de crear una reflexió entre vida i mort.

Ho explica la directora del muntatge, Teresa Canas. Són declaracions a Cugat.cat.

Teresa Canas

Volia fer un espectacle de poesia centrant-me en els poemes de Miquel Martí i Pol que facin reflexionar sobre vida i mort.



Tres rapsodes porten a escena les paraules de Martí i Pol acompanyats d'un violoncel i sota l'atmosfera d'un bosc. Canas explica la relació entre la natura i els versos del poeta.

Teresa Canas

La natura et porta a reflexionar, et dóna vida.



In-Fusió Teatre ja va oferir al Terra Dolça un petit tast del muntatge amb motiu del 5è aniversari de l'espai gastronòmic. Després de l'estrena en format complet a Cerdanyola, la companyia es marca l'objectiu de portar 'Un bosc de paraules' a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.