Les aules franceses, al Cicle de Cinema d'Autor amb 'La Classe'


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

La pel·lícula aclamada a Cannes i nominada als Oscar del 2008 'La Classe', del francès Laurent Cantet, arriba avui al Cicle de Cinema d'Autor. A mig camí entre el documental i la ficció, el film està basat en una novel·la de François Bégaudeau, que és a la vegada qui s'interpreta a sí mateix en el llargmetratge. La projecció es podrà veure en doble sessió, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit, als cinemes Cinesa. A dos quarts de deu de la nit, el Casal de Joves Torreblanca acollirà un cinefòrum sobre la pel·lícula.

Realitzada amb alumnes reals d'un institut francès, el film reflecteix l'ambient en l'aula d'un centre educatius de la perifèria de París, basant-se en les experiències reals de l'autor de la novel·la i les aportacions espontànies dels mateixos alumnes.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Crítica de 'La classe'


La projecció es durà a terme en doble sessió, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit, als cinemes Cinesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.