'Mamut', proposta per aquest dijous al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Mamut'

Cartell de la pel·lícula 'Mamut'

La pel·lícula 'Mamut' arriba aquest dijous al Cicle de Cinema d'Autor. Amb certa similitud amb 'Babel', de González Iñárritu, la pel·lícula de Lukas Moodisson narra la història d'una parella novaiorquesa, formada per Leo, que interpreta Gael García Bernal, un home amb èxit en el món dels videojocs, i Ellen, Michelle Williams, una cirurgiana de prestigi. El film es projectarà en doble sessió als cinemes Cinesa, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit, per un preu de quatre euros.

Tots dos viuen en un luxós pis amb la seva filla, a qui gairebé no veuen a causa de l'absorció que els suposen les seves respectives feines. Per això, la petita passa la major part del temps amb una mainadera filipina, la Glòria, amb qui acaba establint una relació gairebé més propera que amb els seus pares.

En Leo ha de marxar de viatge de negocis a Tailàndia, i el seu cap li regala una estilogràfica feta de mamut. A partir d'aquí, els esdeveniments passen paral·lelament entre Nova York i Tailàndia, i l'espectador pot veure com trontollen els valors més bàsics de cadascun dels personatges. Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Escolta la crítica d'aquesta pel·lícula




El film, que es pot llegir en clau de crítica social, es projectarà aquest dijous en sessió doble, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.