Els santcugatencs es fan guionistes per una nit a 'Impro-show'


  • Comparteix:

Un moment d'improvisació a la Casa de Cultura

Un moment d'improvisació a la Casa de Cultura

L'art de la improvisació ha aterrat aquest divendres a la Casa de Cultura. Durant poc més d'una hora, els espectadors de l'obra 'Impro-show' s'han convertit en guionistes temporals de les històries que la companyia Planeta Impro ha posat sobre l'escenari de l'equipament municipal. L'espontaneïtat dels actors i la dinàmica de la peça ha estat una de les claus que ha aconseguit captar l'atenció dels espectadors.

El punt de partida de la peça han estat les desenes de frases que els espectadors han escrit i que han donat peu a les històries que han anat teixint els actors. D'aquesta manera, el públic s'ha convertit en una peça clau d'aquest trencaclosques on tothom participa.

El director de la companyia, José Adserías, ha explicat quin és el vertader atractiu de la improvisació.

José Adserías

És molt difícil que surti la mateixa suggerència cada nit. El que veuen és el que surt només aquell dia. Creem per al públic.



Els actors han viatjat a través de la comèdia, tot i que a la peça també han tingut cabuda moments de tensió. Segons Adserías, el més important és la capacitat dels actors de recollir els estímuls que els llença el públic.

'Impro-show' porta 10 anys sorprenent els espectadors amb diversos muntatges únics a cada funció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.