Una òpera al Yelmo és l'única novetat d'aquesta setmana als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de l'opera 'Don Carlo'

Cartell de l'opera 'Don Carlo'

L'òpera 'Don Carlo' és l'única novetat de la setmana al cinema Yelmo Sant Cugat. Tant Yelmo com Cinesa continuen mantenint en cartellera les estrenes de la setmana passada amb els films 'Tres metros sobre el cielo', 'Megamind', 'Las crónicas de Narnia: la travesía del viajero' i 'Biutiful'. L'òpera 'Don Carlo' s'estrena dissabte i representa l'òpera més ambiciosa de Verdi.

'Tres metros sobre el cielo' explica la història del primer gran amor entre una jove de classe mitjana-alta i un noi conflictiu i aficionat al risc.

'Las Crónicas de Narnia: La Travesía del Viajero del Alba' en 3D que explica el retorn al món de Narnia de dos dels germans Pevensie que, conjuntament amb el seu cosí, provaran de trobar els set senyors de Narnia.

El film 'Megamind' explica la història d'un divertit personatge que, un cop ha acabat amb el seu súperheroi, decideix crear un de nou per no quedar-se sense enemic.

La pel·lícula 'Biutiful', protagonitzada per l'actor Javier Bardem i ambientada al barri del Raval de Barcelona, mostra els moments crítics d'un pare amb una vida força complicada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.