Ismael Serrano emociona el públic del Teatre-Auditori amb un espectacle proper i ple de poesia


  • Comparteix:

El cantautor Ismael Serrano ha obert aquest divendres les portes de casa seva amb un concert proper i íntim que ha emocionat els espectadors del Teatre-Auditori. Des de la sala d'estar del músic, recreada a l'escenari, Serrano ha fet arribar al públic històries quotidianes a través de la combinació de clàssics com 'Últimamente' i noves peces del seu darrer treball.

Ismael Serrano s'ha interpretat a si mateix a través d'un concert teatralitzat que ha permès als espectadors conèixer l'àmbit més personal del músic. Les històries dels seus veïns i coneguts han protagonitzat un espectacle de gairebé tres hores que ha comptat amb molta comunicació entre el cantautor i el públic.

Els espectadors han gaudit molt del concert i han dit que l'actuació d'Ismael Serrano enriqueix la programació del Teatre-Auditori.

Públic

Ismael Serrano és molt bon cantautor. / És una bona iniciativa del teatre. / Enriqueix la programació.


El cantautor madrileny ha interpretat temes clàssics com 'Papá cuéntame otra vez' i 'Amores imposibles' en un concert que també ha servit per presentar el seu nou treball 'Acuérdate de vivir'. Els monòlegs sobre anècdotes quotidianes del cantautor han servit d'enllaç entre cançó i cançó en un espectacle poètic que ha arrencat molts aplaudiments del públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.