Ple en la primera de les cinc funcions del Circ Cric a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Circ Cric celebra enguany el seu 35è aniversari

El Circ Cric celebra enguany el seu 35è aniversari

Unes 500 persones han assistit a la primera representació de l'espectacle 'Els Racons de la memòria' que el Circ Cric ofereix a la nostra ciutat des d'aquest dissabte i fins diumenge vinent. L'actuació ha servit per recordar els 35 anys d'història del circ, oferir vells i nous números còmics i fer arribar a petits i grans la tasca dels Pallassos sense Fronteres.

El parc de Can Vernet acull aquests dies la carpa que el Circ Cric ha portat a Sant Cugat per oferir l'espectacle 'Els Racons de la memòria' i que aquest dissabte s'ha omplert de grans i petits en la primera representació a la ciutat.

Els santcugatencs han elogiat l'actuació, que fa riure els més menuts sense parar, però que no oblida el públic adult, a qui fa nombroses picades d'ullet.

Assistents

Sempre agrada. / El pallasso és molt bo. / Està bé, però es repeteix massa. / Ens agrada a grans i petits, si torna, tornarem.


Es tracta d'un espectacle que homenatja els 35 anys de la companyia recordant-ne la història i els orígens i fent un repàs per la trajectòria de Tortell Poltrona, però sense oblidar números inèdits.

El Circ Cric es quedarà a Sant Cugat fins diumenge vinent, oferint un total de cinc funcions abans de marxar a Martorell per continuar la seva gira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.