Els santcugatencs poden visitar una exposició sobre l'arxiu municipal a l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'exposició es podrà visitar al vestíbul de l'ajuntament fins al 8 de gener

L'exposició es podrà visitar al vestíbul de l'ajuntament fins al 8 de gener

L'Ajuntament presenta l'arxiu municipal a través d'una exposició amb motiu dels 175 anys d'història dels consistoris. Al vestíbul de l'edifici consistorial, diversos panells mostren la manera de classificar els diferents documents històrics. El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, ha dit que es continua treballant per digitalitzar l'arxiu perquè sigui accessible per a tots els santcugatencs des de casa. La mostra es pot visitar fins al segon dissabte de gener al vestíbul de l'Ajuntament.

En la inauguració de la mostra, Puigneró ha subratllat que en els darrers anys s'ha canviat l'organització de l'arxiu perquè sigui més funcional. Segons el regidor, qualsevol ciutadà pot consultar els documents de l'arxiu, tot i que n'hi ha alguns que requereixen que l'interessat s'identifiqui prèviament. Puigneró també ha destacat que s'esta treballant amb la digitalització de la informació per fer-la més propera als ciutadans.

Jordi Puigneró

Hem aconseguit digitalitzar tots els actes dels plens municipals en els darrers dos anys.



De la seva banda, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat que l'arxiu conté el punt de partida de l'arxivística, des que aquesta va passar a ser part de la feina dels consistoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.