L'EMD es compromet a fer un nou auditori i trobar un espai per un nou teatre


  • Comparteix:

La representació de l'obra 'Gente bien', dins la Festa Major de Valldoreix, ha acabat amb una assistència de tres-centes persones i la demanda del públic d'un nou teatre. L'EMD ha pres nota d'aquesta petició i s'ha compromés a crear un local per a professionals, així com un auditori per a l'escola de música de Valldoreix.

La directora de la companyia de teatre Espiral, Trini Escrihuela, considera que la representació de 'Gente bien', ha estat una de les més exitoses que han realitzat. En finalitzar el muntatge, un públic entregat va demanar a les autoritats, presents a la sala, la creació d'un teatre a la zona.

Escrihuela ha afirmat, que davant l'interés dels valldoreixencs per l'escena, és de justícia que el govern construeixi un teatre:

Trini Escrihuela

T'agrada el teatre, però pareixes perquè vols que la gent estigui acomodada


Per la seva banda, el regidor de Serveis Personals, Josep Casadellà, ha ssegurat que el govern de Valldoreix destinarà esforços per crear aquest espai, així com un auditori:

Josep Casadellà

Hem de satisfer el poble.


D'altra banda, el grup de teatre Espiral està ultimant els preparatius de la Mostra de Teatre Amateur de Valldoreix, que enguany arriba al desè aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.