Òmnium Cultural dóna pas al Nadal amb els poemes de Josep Maria de Segarra


  • Comparteix:

Un muntatge poètic basat en el 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Segarra ha donat la benvinguda a les festes nadalenques. Per tercer any consecutiu, Òmnium Cultural ha organitzat un concert on les cançons s'han intercalat amb els poemes. Aquest muntatge musical i poètic, que ha tingut lloc aquest dimecres al Monestir, ha recollit donacions per a Càritas.

Aquesta és la segona de les tres edicions de la iniciativa en què en comptes de cobrar entrada, es demana la voluntat del públic per a Càritas.

La vicepresidenta d'Òmnium Cultural a Sant Cugat, Maria Rosa Caballé, ha subratllat la importància de recaptar fons per a Càritas en aquesta època.

Rosa Maria Caballé

No hem cobrat entrades, hem repartit uns sobres perquè la gent doni el que vulgui per a Càrites. En aquests moments s'ha de ser solidari.




L'alcalde, Lluís Recoder, ha participat com a actor al final de la representació i ha destacat el Monestir com a escenari emblemàtic de la ciutat.

Lluís Recoder

El marc del Monestir és un lloc inigualable per celebrar aquest concert.




La música ha anat a càrrec de Camerata Sant Cugat, l'escola de dansa i música Fusió i la coral de l'escola Pins del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.