La música tradicional del grup Quintay centrarà el Concert de Nadal de Mira-sol


  • Comparteix:

La música nadalenca arriba aquest divendres a Mira-sol amb el ja habitual Concert de Nadal, enguany protagonitzat pel grup de música tradicional Quintay. Amb aquesta actuació, que tindrà lloc a les deu de la nit al Casal de Mira-sol, es dóna el tret de sortida a la programació de Nadal del districte.

El grup de música tradicional Quintay interpretarà temes catalans, xilens, veneçolans i sefardites. Aquesta mescla l'aconsegueix amb la veu de Llúcia Vives i l'acompanyament de la guitarra, el violí i els teclats a càrrec de Lautaro Rosas i Ernesto Briceño.

Un any més, l'Associació de Veïns Sant Joan organitza aquest concert gratuït, que ja ha comptat amb una vintena d'edicions. No obstant això, l'aforament al Casal de Mira-sol és limitat i tots aquells que hi vulguin assistir han de demanar invitacions al web Casalmirasol@santcugat.cat. Després del concert, com cada any, es farà el tradicional brindis amb cava i pastes per a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.