L'EMD premia els estudiants del concurs de dibuix de Nadal de l'escola Ferran i Clua


  • Comparteix:

Els alumnes de l'escola Ferran i Clua han participat massivament en aquest concurs

Els alumnes de l'escola Ferran i Clua han participat massivament en aquest concurs

L'alumna de primer Ketsia Barnadi, la de P4 Mireia Cuellas i el de P5 Max Cabané són els tres guanyadors dels premis de dibuix de Nadal de l'escola Jaume Ferran i Clua de Valldoreix. Tots tres han rebut material de pintura o un joc de manualitats, gentilesa de l'EMD de Valldoreix, i tindran la satisfacció que els seus dibuixos serviran per confeccionar el tradicional targetó de Nadal amb què el govern valldoreixenc felicita les festes als seus veïns.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha elogiat l'alta participació dels infants i ha destacat que ningú no ha marxat amb les mans buides.

Montserrat Turu

La participació és total i, a més dels tres primers premis, hem entregat material a totes les classes dels cursos participants al concurs.




Turu ha destacat la il·lusió dels guanyadors per ser els protagonistes dels targetons de Nadal que enviarà l'EMD per felicitar les festes als veïns de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.