Un concert sobre música medieval mostra la importància del pensament femení en l'època


  • Comparteix:

El Monestir serà l'escenari del concert medieval

El Monestir serà l'escenari del concert medieval

Un concert amb música del segle XII dóna el tret de sortida aquest dissabte a un cicle de conferències sobre el llegat de les dones místiques a l'Edat Mitjana. La música de dues abadesses benedictines omplirà el Monestir de la mà de l'associació Muliebris, que pretén difondre l'obra de les autores medievals més rellevants de la història.

Les peces de les abadesses Hildegarda de Bingen i Herrada de Hohenburg arriben aquest dissabte a les vuit del vespre al Monestir amb un concert que posa de manifest la importància del llegat femení en l'època medieval.

L'actuació servirà per donar pas a un cicle de conferències sobre el pensament de les dones místiques durant els segles XI i XIV que comptarà amb la participació de la psicòloga Rosa Maria Piquer i la professora d'Història Medieval, Blanca Garí. Les xerrades tractaran l'obra de figures com Margarida Porete i Hildergarda de Bingen, i subratllen la riquesa i varietat del pensament femení en l'època medieval.

El concert anirà a càrrec de Muliebris i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.