El Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta canten per a un projecte solidari a Malawi


  • Comparteix:

El Cor Aglepta durant el concert d'aquest dissabte

El Cor Aglepta durant el concert d'aquest dissabte

El Cor Infantil Sant Cugat i el Cor Aglepta han unit aquest dissabte les seves veus en una iniciativa solidària per afavorir la creació de música a l'Àfrica. La música escandinava ha ressonat a l'església del Monestir amb un concert que ha estat la primera experiència de 12 noves cantants sobre l'escenari amb el Cor Aglepta.

L'espectacle ha arrencat amb l'actuació del Cor Aglepta, que ha interpretat peces escandinaves per a veus blanques. El cor ha ampliat en aquest concert els seus membres amb la participació de 12 noies que han estat assajant els últims mesos per a l'ocasió. La cita ha posat punt final amb una actuació conjunta de les dues formacions, dirigides per Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer.

Castanyer ha explicat que aquesta iniciativa és una oportunitat per a les noves cantants del Cor Aglepta.

Oriol Castanyer

El concert de Nadal és participatiu. S'obre a gent de fora del cor perquè cantin en aquesta ocasió.



L'organització ha destinat els donatius dels assistents a un projecte de l'ONG Petits músics del món, que té l'objectiu d'acostar la música i fomentar la seva creació als països més desafavorits.

La música també ha estat present a Valldoreix de la mà de la Coral Harmonia, que ha actuat a l'església de Sant Cebrià. El quartet santcugatenc Clau de Volta ha estat l'encarregat d'amenitzar la jornada d'aquest dissabte a la Casa de Cultura, on ha interpretat el seu espectacle de gospel 'Good news'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.