Un Envelat més gran que mai i per a tothom, eix principal del Nadal


  • Comparteix:

Cartell d'enguany

Cartell d'enguany

Més gran, amb més aforament i amb més activitats: l'Envelat d'enguany tornarà a ser el centre del Nadal a la ciutat. Els tallers, els espectacles familiars per a grans i petits, i els concerts seran les activitats principals que ompliran la carpa de la plaça d'Octavià un any més, des d'aquest dijous fins el primer dilluns de gener. Durant aquest Nadal, a més, les activitats sortiran de la carpa i ocuparan tota la plaça.

L'Envelat d'enguany augmenta l'aforament fins a 400 persones, amb una programació al matí, tarda i nit. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que l'Envelat és l'espai més emblemàtic del Nadal a Sant Cugat.

Xavier Escura

Ampliem l'aforament de l'Envelat fins a 400 persones. Tindrem activitats matí, tarda i nit per a tots els públics.


Enguany, la companyia Pentina el Gat serà l'encarregada de conduir la festa d'inauguració de l'Envelat, aquest dijous a les sis de la tarda. Contes, rondalles, pallassos, teatre musical i titelles són algunes de les activitats de què podran gaudir els més petits durant aquests dies.

Però l'emblemàtica carpa també tindrà espai per als més joves. L'últim dimarts de desembre, la Nancy Whiskey Band, guanyadora del concurs 'Tria la teva música', oferirà un recull d'alguns temes tradicionals de la cançó irlandesa. L'últim dijous de l'any, hi haurà concert de cloenda del 'Mou-te': el grup guanyador del premi per votació del públic, 'A banda', oferirà un tast de la seva música, a les onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.