Brodas Bros porta el seu hip hop còmic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge artística dels Brodas Bros

Imatge artística dels Brodas Bros

La banda de hip hop Brodas Bros porta el seu ritme al Teatre-Auditori aquest dijous a les nou de la nit. El grup, que basa els seus espectacles en mostrar al públic diferents vessants del hip hop, dóna color als seus números amb gags humorístics, coreografies, acrobàcies i l'elaboració de pintades. Per donar forma a la part còmica de l'espectacle, el grup ha comptat amb la col·laboració del membre del Tricicle Joan Gràcia.

Lluc i Pol Fruitós i la seva afició pel hip hop els va dur a crear el grup Brodas Bros, nom inspirat en la seva relació de germans. Entre altres membres de la banda, hi ha les germanes Clara i Berta Pons, Bboy Kadoer (Ángel Patiño), Bboy Moysex (Moisés Rojo) i Bboy Carlos Carmona, alguns d'ells professors de l'escola de ball barcelonina Varium.

El membre del grup Lluc Fruitós ha explicat a Cugat.cat que tenen molt per oferir al públic del Teatre-Auditori, espectacle que tanca la gira del grup.

Lluc Fruitós

Som molts components sobre l'escenari i donarem moltes ganes de ballar al públic.




Els germans Fruitós han tingut un primer contacte amb els santcugatencs, aquest dimecres, en una xerrada als alumnes de l'escola de hip hop de Sant Cugat, on han encoratjat els joves a dedicar-se a ballar de forma professional.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.