Camerata estrena diumenge 'Pastors a Betlem' amb les entrades exhaurides


  • Comparteix:

Imatge de la Camerata Sant Cugat

Imatge de la Camerata Sant Cugat

Camerata Sant Cugat estrenarà aquest diumenge la cantata 'Pastors a Betlem', del compositor Raimon Romaní. Les entrades per a aquest concert que acollirà el Teatre-Auditori a les set de la tarda ja estan exhaurides. Aquest és el sisè any que l'entitat musical santcugatenca ofereix una estrena per Nadal, que enguany combina la música de Romaní amb textos de Jacint Verdaguer.

La cantata arriba enguany a la 6a edició amb l'objectiu de promoure i difondre l'obra de compositors catalans contemporanis. 'Pastors a Betlem' agafa el relleu a altres estrenes com 'Fes-te el pessebre' de Lluís Vila, 'Cant de Nadal' de Xavier Benguerel, 'Betlem' de Joan Josep Gutiérrez, 'En el bosque helado' de Xavier Capellas i 'Nit de plata' d'Àlex Martínez.

El director de la Camerata, Xavier Baulies, ha animat els santcugatencs a assistir a la cita musical. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Baulies

Aquest concert té emoció, participació infantil i alegria. És com viure un Nadal cantat


A més de l'estrena, el concert de Nadal de Camerata Sant Cugat, dirigida per Xavier Baulies, comptarà amb nadales i peces clàssiques d'aquestes dates. La interpretació anirà a càrrec de Camerata Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc, la Coral Polifònica de Tremp i 10 cors infantils i juvenils de Sant Cugat, Barcelona, Solsona, Tremp i la Pobla de Segur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.