El festival de dansos i valsos torna a deixar petit el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'humor i les sorpreses han format del concert

L'humor i les sorpreses han format del concert

El festival de valsos i danses de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha tornat a deixar petit, un any més, el Teatre-Auditori. Sense cap seient buit durant els dos dies de concert, l'orquestra ha fet passar una vetllada inoblidable als assistents amb marxes i polques de la família Strauss i cançons clàssiques nadalenques. L'humor i la participació del públic, en algunes peces, han tornat a ser protagonistes d'aquest tradicional concert de Nadal. Mira l'acústic d'A Banda a Cugat tv

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha tornat a combinar peces de la família Strauss, nadales catalanes de Salvador Brotonsi i el 'Vals de les flors' de Txakovsky en el festival de valsos i danses. El concert, que ha posat punt final als actes de celebració del vintè aniversari de la formació, ha comptat un any més amb les propostes divertides que alguns músics han anat incorporant al llarg del repertori.

El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha explicat per què aquest concert funciona tan bé any rere any.

Josep Ferre

És un concert molt familiar. El boca orella ens permet omplir dues vegades el Teatre-Auditori.


El públic, que en molts moments ha participat al concert acompanyant els músics amb alguns ritmes, ha gaudit un any més d'aquesta proposta.

Públic

Molt modern i molt actual. / Magnífic. / M'ha agradat moltíssim, feia molt temps que no gaudia tant.


Entre els dos dies, més de 1.500 persones han presenciat el festival de valsos i danses al Teatre-Auditori.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.