Els cinemes de la ciutat avancen les seves estrenes


  • Comparteix:

Cartell de 'Como la vida misma'

Cartell de 'Como la vida misma'

Amb motiu de la diada de Reis, els cinemes de la ciutat han avançat les estrenes de la cartellera per aquest dimecres. 'Como la vida misma', 'Camino a la libertad' i 'También la lluvia' són les tres novetats que es podran veure al cinema Yelmo de la ciutat a partir d'avui.

'Como la vida misma' és una comèdia romàntica protagonitza per Katherine Heigl, la doctora Issi Stevens a 'Anatomia de Grey', i Josh Duhamell. El llargmetratge narra la història de Holly Berenson (Heigel) i Eric Messer (Duhamel) que, tot i no tenir una gran simpatia l'un cap a l'altre, les circumstàncies de la vida els porten a haver de fer-se càrrec de la seva fillola, Sophie. Aquest nou context en les seves vides farà que aquestes canviïn per sempre. El director de la pel·lícula és Greg Berlanti.

Des dels Estat Units també arriba 'Camino a libertad', un drama protagonitzat per Collin Farell, Ed Harris, entre d'altres, i dirigit per Peter Weir. La història ens porta al 1940 a Sibèria. Quatre soldats s'escapen d'un gulag i junts intenten arribar a Polònia i per això han de recórrer més de 1.000 quilòmetres.

El film espanyol escollit com a representant dels Oscars per l'Acadèmia de Cinema, 'También la Lluvia', s'estrena també aquest dimecres als cinemes de Sant Cugat. Dirigida per Iciar Bollain, el film explica la història de Sebastián, un idealista que pretén fer una pel·lícula sobre la vida de Cristòfol Colom, però, indagant en la vessant menys humana del colonitzador americà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.