La fira de Reis perd un 30% de vendes i els paradistes reclamen un canvi d'ubicació


  • Comparteix:

Els paradistes volen tornar a la plaça d'Octavià

Els paradistes volen tornar a la plaça d'Octavià

La tradicional fira d'artesans de Reis ha tancat l'edició d'enguany amb un descens del 30% en les seves vendes. Els organitzadors han atribuït aquesta baixada a l'ubicació de la fira, que enguany ha tingut lloc a la plaça del Rei. De cara al mercat de Reis de l'any vinent, els paradistes volen negociar amb l'Ajuntament el retorn de la fira a la plaça d'Octavià, on ja s'havia celebrat antigament.

Fa quatre anys, l'Ajuntament va decidir canviar l'ubicació de la fira d'artesans de Reis, traslladant-la de la tradicional plaça d'Octavià a la plaça del Rei. L'organització no està satisfeta amb aquest canvi i ara reclama tornar a l'antiga ubicació. Escoltem una de les organitzadores de la fira Patrícia Vega. Són declaracions a Cugat.cat.

Patrícia Vega

A la plaça del Rei no se'ns veu. El lloc ideal seria la plaça d'Octavià, però amb l'Ajuntament no ens acabem d'entendre.


L'organització també ha atribuït la baixada en les vendes a la poca publicitat que s'ha donat a la fira i a la manca de rètols que indicaven la ubicació del mercat. Les joies, la roba i la fusta han estat, per aquest ordre, els productes més exitosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.