Ainhoa Arteta enceta el nou any del Teatre-Auditori amb l'homenatge a Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Ainhoa Arteta pujarà dalt l'escenari aquest divendres

Ainhoa Arteta pujarà dalt l'escenari aquest divendres

El Teatre-Auditori reprèn aquest divendres l'activitat de l'últim tram de la temporada, després del parèntesi del Nadal, amb el concert destacat d'Ainhoa Arteta en homenatge a Victòria dels Àngels. L'agenda de concerts acomiadarà aquesta primera temporada amb l'Orfeó Català i Els Amics de les Arts. L'obra 'Un déu salvatge' serà l'encarregada de tancar el teló definitivament el dissabte 22 de gener fins que arribin els nous espectacles a partir del febrer.

L'equipament municipal obre de nou les portes aquest primer mes de l'any amb un concert esperat, l'homenatge d'Ainhoa Arteta a Victòria dels Àngels. D'aquesta manera, el Teatre-Auditori se suma, per sisena vegada, al cicle de concerts en reconeixement a una de les grans llegendes líriques del segle XX. En aquesta ocasió, Ainhoa Arteta serà l'encarregada de rescatar el llegat de Victòria dels Àngels amb el concert 'A la Victòria amb amor'.

La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, ha avançat a Cugat.cat algunes de les característiques d'aquesta actuació.

Helena Mora

Ainhoa Arteta recuperarà un programa molt semblant al de Victòria dels Àngels.


El mes de gener també porta altres espectacles musicals. L'Orfeó Català visitarà la ciutat amb un recital poeticomusical dedicat a l'obra de Joan Maragall i a la música nadalenca. 'La Casa dels cants' és la proposta pel tercer diumenge de gener. La programació musical es tanca amb Els Amics de les Arts i el seu concert el tercer divendres de gener, el 21, el darrer fitxatxe d'Albert Puig pel cicle 'Camaleons'.

El muntatge 'Un déu salvatge' acomiadarà la cartellera d'aquesta primera temporada el penúltim dissabte de gener. Si ara fa uns mesos vam poder veure Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón dalt l'escenari, ara arriba el torn de la versió catalana dirigida per la mateixa directora, la ja coneguda Tamzin Townsend.

El teló es tornarà a obrir per oferir els espectacles de la nova programació el primer divendres de febrer amb 'Autorretrato', de Maria Pagés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.