La retrospectiva de Häsler, la mostra més visitada de la història de la Casa Aymat


Temes relacionats

El Museu prorroga l'exposició de les obres de Rudolf Häsler fins al gener (21/des/10)

La Casa Aymat tanca el primer mes d'homenatge a Häsler amb gairebé 500 visitants (31/oct/10)

La futura Fundació Rudolf Häsler projectarà Sant Cugat al món (27/jul/10)


  • Comparteix:

El Museu de la Casa Aymat aplega des de principis d'any la totalitat de la mostra retrospectiva de l'artista suís Rudolf Häsler, recollint les millors dades de públic en la història de l'espai. Fins ara compartides amb el Museu de Sant Cugat, més d'un centenar d'obres restaran exposades a la subseu del complex museístic fins el penúltim diumenge de gener.

El projecte, engegat per la família del pintor amb la col·laboració del Museu de Sant Cugat, ha rebut més de 5.000 visites des de la seva inauguració l'octubre de l'any passat. Segons el comissari de la mostra, Gabriel Moreras, aquesta xifra converteix el recull retrospectiu en l'exposició més visitada de la història de la Casa Aymat.

Gabriel Moreras

L'exposició ha estat molt positiva perquè ha tingut una afluència de visitants extraordinària, fins al punt d'esdevenir la més exitosa que s'ha fet mai.



El llegat de l'artista resident a la ciutat té vocació de consolidar-se en el futur, amb un paper important de Sant Cugat en aquesta fita. La família de Häsler es planteja en un futur convertir el municipi en la seu de la fundació que portarà el seu nom.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha afirmat a Cugat.cat que la idea es troba en aquests moments en projecte i encara queda estudiar una futura col·laboració amb la fundació.

Mercè Conesa

Tenim un bon gruix de la societat civil donant suport al projecte. Hem d'estudiar quines són les possibilitats de futur de la fundació.




L'exposició repassa la vida pictòrica de l'artista, marcada pels seus viatges a Cuba, Mèxic, Algèria i Andalusia, a més de la seva estança de 30 anys a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.