'Mujeres del Cairo' arriba al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

El Cicle de Cinema d'Autor porta aquest dijous la pel·lícula 'Mujeres del Cairo'. El film narra una història sobre el masclisme i la situació de les dones en la societat egípcia i la influència que té la religió. L'entrada té un preu de quatre euros i es projecten dues sessions, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

El llargmetratge dirigit per Yousry Nasrallah explica la història de Hebba, una presentadora d'un programa de debats a la televisió. El seu marit, Karim, també és periodista i la feina de Hebba i els seus debats antigovernamentals poden posar en perill la seva vida professional i per això decideix pressionar la seva dona. A partir d'aquí, Hebba decideix indagar en històries femenines i de seguida el seu programa té un gran èxit, però a vegades és difícil separar la condició femenina de la qüestió política. Hebba acaba per convertir-se en la protagonista d'una història.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Escolta la crítica de Marga Almirall.




El preu de l'entrada és de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.