'Air Doll', avui al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

El Cicle de Cinema d'autor es trasllada avui al Japó amb la pel·lícula 'Air Doll', un drama dirigit per Hirokazu Koreeda basat en una sèrie de manga. És la història d'una nina inflable que té vida pròpia i descobreix el món, la gran ciutat i l'amor. El film es passarà en doble sessió, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de quatre euros.

El drama estrenat el 2009 transmet la solitud i el paper de la dona en una societat masclista. Hideo és un home que viu amb l'única companyia de la seva nina inflable, interpretada per Bae Doona, amb qui comparteix més que el llit. El que ell no sap és que Nozomi, com l'anomena ell, va ser creada amb cor i és capaç de viure i sentir. Quan ell marxa a la feina, la nina es vesteix i surt al carrer a descobrir el món. Al principi és com si acabés de néixer, no entén res, però a poc a poc va desmantellant els enigmes de la nostra societat actual. El que més li costa d'entendre és què significa 'estar viu', tot i l'esforç dels diversos personatges amb qui es creua en la seva aventura.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Escolta la crítica de Marga Almirall.




El preu de l'entrada és de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.