Personalitats locals impulsen la candidatura de 'Pedra i Sang' als Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

Cinc noves precandidatures als premis Ciutat de Sant Cugat ( 8/des/10)


  • Comparteix:

L'Associació d'Amics de Pedra i Sang fa 10 anys que representa l'obra

L'Associació d'Amics de Pedra i Sang fa 10 anys que representa l'obra

Una quarantena de personalitats del món cultural, associatiu i artístic de Sant Cugat presenten la candidatura de l'obra 'Pedra i Sang' als premis Ciutat de Sant Cugat 2010 pels 10 anys de representacions del muntatge. Els signants de la proposta destaquen la seva creativitat, qualitat i tasca cultural a la ciutat.

A la carta, dirigida a la comissió de propostes dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2010, les 40 personalitats destaquen la tasca cultural feta per l'Associació d'Amics de Pedra i Sang i la promoció de l'obra de Josep Maria Jaumà que fa 10 anys que es representa al Monestir per Nadal. Asseguren que les representacions d'aquesta associació ja són una tradició arrelada a la ciutat i que, per tant, mereixen el reconeixement i suport dels premis.

Entre les personalitats signants, hi ha l'escriptor Víctor Alexandre, el periodista i exdiputat del Parlament Josep Maria Balcells, l'exalcalde Àngel Casas i el president de la Unipau, Arcadi Oliveres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.