'Pa negre' es reestrena a Sant Cugat


  • Comparteix:

Una imatge del film 'Pa negre', dirigida per Agustí Virallonga

Una imatge del film 'Pa negre', dirigida per Agustí Virallonga

La producció catalana 'Pa negre' torna als cinemes Cinesa de la ciutat després d'aconseguir diverses nominacions als premis Gaudí i Goya. Aquest cap de setmana també s'estrenen a la ciutat 'Amor y otras drogas', 'The green hornet', 'Twelve' i 'Animal kingdom'.

'Pa negre' torna a les pantalles de tot l'Estat espanyol, després que més de 150.000 espectadors hagin vist ja la pel·lícula. La producció catalana, ambientada en la postguerra civil espanyola, narra la història d'un nen, l'Andreu, que intenta protegir el seu pare davant d'una falsa acusació d'assassinats. Immers en aquesta siutació, l'Andreu acaba descobrint una consciència moral enfront d'un món d'adults ple de mentides.

Des dels Estats Units arriba 'The green hornet', un 'thriller' sobre l'imperi dels mitjans de comunicació protagonitzat per Cameron Díaz i dirigida per Michel Gondry. La comèdia romàntica 'Amor y otras drogas', dirigida per Edward Zwick, també arriba des de Hollywood. Les dues pel·lícules es podran veure als dos cinemes de la ciutat.

A més, també es projecten les novetats 'Twelve' i 'Animal Kingdom', un drama ambientat a Manhattan i un film sobre crims ubicat a la ciutat australiana de Melbourne, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.