L'humor negre de Todd Solondz, avui al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

L'humor negre de 'La vida en tiempos de guerra' protagonitza el Cicle de Cinema d'Autor d'aquest dijous. La pel·lícula explica la història de dues germanes que lluiten per combatre les seves desgràcies i apartar el passat de la seva vida perquè aquesta sigui normal. El film, dirigit per Todd Solondz, es pot veure al cinema Cinesa en dues sessions, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

Una de les protagonistes del film, Trish, està divorciada del seu marit, acusat de pedofília, i busca tornar-se a casar amb un home que faci de pare als seus fills. La seva vida es complica, però, quan el seu exmarit surt de la presó i ella ha d'escollir entre perdonar-lo o evitar que vegi els fills de nou.

Joy és la segona protagonista de la pel·lícula. La germana de Trish és una dona angelical que fuig dels fantasmes dels antics amants i procura allunyar-se del seu marit, Allen, que té actituds degenerades i l'empaita.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Escolta la crítica de Marga Almirall.


El film, dirigit per Todd Solondz, es pot veure al cinema Cinesa en dues sessions, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.