El Cicle de Cinema d'Autor acull una història d'impulsos i secrets


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

'La chica del tren' arriba aquest dijous al Cicle de Cinema d'Autor. El film és una història sobre el descobriment de secrets del passat, que explica la vida de la Jeanne, una noia francesa que, a partir d'un anunci a Internet, destapa les vivències ocultes de la seva mare. Amb aquesta pel·lícula, el director André Téchiné vol posar de relleu el paper de les dones en una societat malalta i degradada. 'La chica del tren' es podrà veure en doble sessió, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit, al cinema Cinesa.

Louise i Jeanne són mare i filla que viuen als afores d'una gran ciutat. Jeanne busca feina a través d'Internet quan una casualitat la posa en contacte amb un home que va marcar el passat de la seva mare. A través d'un guió propi, el director del film André Téchiné narra un fet real que demostra com una calúmnia pot convertir-se en veritat per a l'opinió pública i pot afectar carreres polítiques i situacions empresarials.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Escolta la crítica de Marga Almirall.


El Cicle de Cinema d'Autor projecta 'La chica del tren' en dues sessions, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit, als cinemes Cinesa. L'entrada val quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.