L'associació Salut i Música engegarà dos projectes més de cooperació al Perú


  • Comparteix:

Imatges de l'escola de l'entitat a Lima. Font: proyectoescuelalima-asym.blogspot.com

Imatges de l'escola de l'entitat a Lima. Font: proyectoescuelalima-asym.blogspot.com

L'associació santcugatenca Salut i Música posarà en marxa aquest any dos projectes en un suburbi de Lima, al Perú, destinats a les mares i als alumnes de l'escola que l'entitat ja té en funcionament. 'Mares Creadores' és una iniciativa pensada per crear llocs de treball destinats a les dones de la comunitat. L'escola de música i dansa vol millorar la difícil situació dels nois i noies a través de la música.

Salut i Música gestiona una escola en un suburbi de Lima que ofereix formació acadèmica des de l'educació bàsica fins la preparació per la universitat. Ara, l'entitat amplia la seva activitat a la zona amb dos projectes més.

En primer lloc, s'ha creat una empresa destinada a oferir feina a les mares dels seus alumnes. Es tracta d'una fàbrica on es farà un producte de neteja multiús. Moltes d'elles són dones víctimes de la violència de gènere i que viuen en un context d'extrema pobresa. A més, es posarà en marxa una escola de música i dansa.

El president de Salut i Música, Raül Arqueros, ha explicat a Cugat.cat els tres objectius d'aquesta escola.

Raül Arqueros

Els objectius són tenir els nens més temps a l'escola, que la seva situació es mogui cap a una expressió artística i que es retrobin amb la seva cultura.




L'entitat ha signat recentment un conveni amb la Universitat César Vallejo de Lima gràcies al qual estudiants de psicologia en pràctiques col·laboren en el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.