Moscardó s'instal·la a La Galeria fins a finals de febrer


  • Comparteix:

Una de les obres de l'artista santcugatenc

Una de les obres de l'artista santcugatenc

La Galeria exposa, a partir d'aquest divendres, l'obra pictòrica més recent de Ramon Moscardó. Les obres de l'artista demostren la capacitat de síntesi, fruit de l'observació i de la vivència directa de l'autor, que li permet construir vistes de Cadaqués, París i Barcelona, i accions tan quotidianes com passejar o fer un cafè.

L'exposició compta amb una trentena d'olis sobre tela de mides molt diverses que mostren les seves habituals vistes de Cadaqués, els romàntics racons de ciutats com París i ambients urbans de Barcelona. L'autor comparteix, amb les seves obres, accions i localitzacions tan habituals com un passeig, una partida de billar, un cafè i el descans en una terrassa.

Ramón Moscardó

És tot variat. Bastants ambients urbans, Cadaqués, etc. Hem fet formats de paisatges rústics força grans.


Algunes de les obres estan agrupades en tríptics, amb la intenció de provocar en l'espectador una sensació de panoràmica. Mascaró acostuma a utilitzar, en les seves pintures, una paleta de blaus i violetes ben característica, amb colors molt vius i vibrants, buscant expressivitat i complicitat amb l'espectador.

La mostra es pot veure a La Galeria des del segon divendres de gener fins a finals de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.