'Elisa K', amb cinc nominacions, pendent dels Premis Gaudí que s'entreguen avui


Temes relacionats

'Elisa K.', presentació estrella de la nova temporada del Cicle de Cinema d'Autor (13/gen/11)

El film 'Elisa K.', nominat als Goya pel guió adaptat (11/gen/11)

'Elisa K', dels santcugatencs Judith Colell i Jordi Cadena, guardonada pel jurat del Festival de Sant Sebastià (25/set/10)


  • Comparteix:

Cartell d''Elisa K'

Cartell d''Elisa K'

La pel·lícula 'Elisa K', dels santcugatencs Judith Colell i Jordi Cadena, opta avui a endur-se els Premis Gaudí de les cinc categories a les quals competeix. El film està nominat com a millor pel·lícula, direcció i interpretació femenina, entre d'altres. Els guardons de l'Acadèmia de Cinema Català s'entregaran aquest dilluns al Teatre Artèria Paral·lel de Barcelona.

'Elisa K' opta a millor pel·lícula en català, un reconeixement pel qual competirà amb 'Herois', 'La mosquitera' i 'Pa negre', que compta amb 15 nominacions. El film dels santcugatencs també està nominat a la millor direcció; la millor interpretació femenina, pel paper d'Aina Clotet, i la millor actriu secundaria, per Lydia Zimmermann.

La pel·lícula narra una història de superació personal arran de la violació d'una menor per part d'un amic del seu pare. Basada en un llibre de Lolita Bosch, el film segueix la vida de l'Elisa a través de la memòria i els records. Un tema dur, diu la directora Judith Colell, però d'actualitat.

Els directors santcugatencs Judith Colell i Jordi Cadena ja s'han emportat el Premi Especial del Jurat del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià amb 'Elisa K'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.