Albert Solà debuta al Teatre-Auditori estrenant banda


  • Comparteix:

Albert Solà s'estrena al Teatre Auditori

Albert Solà s'estrena al Teatre Auditori

El músic santcugatenc Albert Solà ha aconseguit reunir un centenar de persones en el primer concert que ha ofert al Teatre-Auditori. El guanyador del premi del jurat del cicle de concerts 'Mou-te', ha actuat com a teloner d'Els Amics de les Arts. El concert ha suposat una doble estrena pel santcugatenc. Ha estat la primera vegada que ha actuat al Teatre-Auditori i ho ha fet acompanyat de la seva nova banda The Suliband. Mira l'espectacle a Cugat tv

Albert Solà ha debutat al Teatre-Auditori i ho ha fet, per la porta gran, telonejant un dels noms propis del panorama musical català actual, Els Amics de les Arts. L'actuació, emmarcada dins l'espectacle 'Els Amics de les Arts i els seus amics', ha suposat també l'estrena dalt dels escenaris de la nova banda del jove cantautor santcugatenc, The Suliband. El cantant ha explicat que se sent molt ben acompanyat per la nova banda, encapçalada per Oriol Saltó i Xavier Grau.

Albert Solà

Estrenem The Suliband. Ahir vam fer les proves i estem molt contents, esperem que segueixi així aquesta nit.



El jove cantautor santcugatenc, de 19 anys, ha ofert sis temes del seu primer EP 'Tots som caminants'. Temes com 'Ulls de marbre' i 'Caminants de la lluna', que ja havia tocat al 'Mou-te' d'enguany, han estat algunes de les cançons que s'han pogut escoltar al Teatre-Auditori. El concert ha comptat amb una bona rebuda per part del públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.