L'Escola de Dansa Laura Esteve celebra 15 anys amb un 'Trencanous' íntim i familiar


  • Comparteix:

L'Escola de Dansa Laura Esteve ha bufat les espelmes del seu quinzè aniversari envoltada de familiars i amics, que han protagonitzat una representació d''El Trencanous' fràgil i plagada de moviments subtils. Alumnes, exalumnes i professors han pujat a l'escenari aquest dissabte per interpretar el ballet més conegut de Txaikovski seguit de la peça 'Tots a Nova York', de Leroy Anderson. El públic ha cobert d'aplaudiments el muntatge, que ha exhaurit les entrades del Teatre-Auditori i que es repetirà aquest diumenge a les set de la tarda.

La història d'un trencanous que es converteix en la joguina més preciosa de la protagonista de l'obra ha reunit professors, alumnes i exalumnes en un muntatge conjunt que ha servit per celebrar els 15 anys de l'Escola de Dansa Laura Esteve. La segona part de l'espectacle ha comptat amb la representació de 'Tots a Nova York', una peça del compositor nordamericà Leroy Anderson marcada per un sentit de l'humor senzill i proper que ha divertit el públic.

Els assistents a l'espectacle han destacat la tasca de l'escola de dansa a la ciutat.

Públic

És un exemple de disciplina. / És un referent de cultura. / Transmet disciplina i responsabilitat. / És important tenir una escola així a Sant Cugat.




El muntatge ha comptat amb la col·laboració del Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori i del Sant Cugat Centre Comercial, així com de dos ballarins de la Companyia de David Campos. La celebració del quinzè aniversari del centre seguirà amb una altra representació d''El Trencanous' aquest diumenge a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.