Els Tallers de Teatre Sílvia Servan mantenen amb èxit la tècnica creativa de la seva fundadora


  • Comparteix:

Moment de la representació de la peça 'Un teatre de cine'

Moment de la representació de la peça 'Un teatre de cine'

Els alumnes dels Tallers de Teatre Sílvia Servan han pujat aquest diumenge a l'escenari del Teatre la Unió un total de 10 representacions de peces de creació col·lectiva treballades des de setembre. La tècnica productiva dels muntatges, basada en aportacions del professorat i alumnes, manté el format que l'actriu santcugatenca Sílvia Servan va introduir en els primers espectacles. Segons dades de l'organització, prop d'un miler de persones han assistit a les representacions al llarg de tota la jornada. Mira aquest espectacle a Cugat tv

Una de les exalumnes de Sílvia Servan i actual professora dels tallers, Marta Uxan, ha explicat en què consisteix la línia de treball marcada per l'actriu santcugatenca.

Marta Uxan

La Sílvia sempre ens va ensenyar el treball creatiu a partir d'improvisacions.




La jornada ha comptat amb dos torns d'espectacles, on els més petits han centrat el matí i els joves han agafat el relleu a la tarda. La combinació entre interpretació i efectes sonors ha convençut el total de 976 assistents a la mostra.

Uxan ha valorat així el desenvolupament de la mostra.

Marta Uxan

He vist els més petits molt divertits i els adolescents han portat les seves obres amb molta concentració.



Els alumnes adults portaran també el seu treball interpretatiu amb una mostra teatral a principis de març. Totes les seccions es retrobaran amb el seu públic al mateix Teatre la Unió a la tradicional cita de final de curs, que tindrà lloc al juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.