Unes 1.600 persones celebren el quinzè aniversari de l'Escola de Dansa Laura Esteve


  • Comparteix:

L'Escola de Dansa Laura Esteve ha celebrat aquest cap de setmana els seus quinze anys d'existència. Ho ha fet acompanyada de gairebé 1.600 persones, que han exhaurit les entrades de les dues funcions que ha ofert d''El Trencanous' de Txaikovski. El tradicional ballet, juntament amb la peça 'Tots a Nova York', de Leroy Anderson, ha servit per celebrar l'efemèride, que ha aplegat sobre l'escenari del Teatre-Auditori uns 120 ballarins entre alumnes, exalumnes i professors.

La història d'un trencanous que es converteix en la joguina més preciosa de la protagonista de l'obra ha centrat aquest espectacle de celebració de l'aniversari del centre. Aquest 'Trencanous' fràgil i plagat de moviments subtils ha donat pas a la peça 'Tots a Nova York', del compositor nord-americà Leroy Anderson i marcada per un sentit de l'humor senzill i proper que ha divertit el públic.

Els assistents han valorat la tasca que la institució duu a terme a la ciutat.

Públic

És un exemple de disciplina. / És un referent de cultura. / Transmet disciplina i responsabilitat. / És important tenir una escola així a Sant Cugat.



El centre es va inaugurar el 1995 i des d'aleshores s'ha dedicat a la preparació de professionals de la dansa i a la introducció en aquest món d'infants a partir dels quatre anys.

El muntatge ha comptat amb la col·laboració del Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori i del Sant Cugat Centre Comercial, així com de dos ballarins de la Companyia de David Campos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.