'Autorretrato' porta al Teatre-Auditori el flamenc més personal de Pagés


Temes relacionats

El flamenc de María Pagés i la dansa contemporània de Sidi Larbi Cherkaoui, avui al Teatre-Auditori amb 'Dunas' (30/oct/09)


  • Comparteix:

'Autorretrato' porta a escena la María Pagés més personal/ Font: ballet.co.uk

'Autorretrato' porta a escena la María Pagés més personal/ Font: ballet.co.uk

María Pagés interpreta aquest vespre al Teatre-Auditori la seva pròpia visió com a ballarina i coreògrafa amb 'Autorretrato'. L'artista ha participat activament en el procés de creació del ball, la música i l'escenografia de l'espectacle. 'Autorretrato', portat a escena per primera vegada fa tres anys a Tòquio, arriba aquest divendres a la nostra ciutat en la seva estrena catalana. El muntatge, que es podrà veure a les deu de la nit per un preu de 36 euros, també suposa l'obertura de la segona part de la temporada 2010-2011 de l'equipament cultural.

La combinació del flamenc i la música en directe, amb presència de versos d'Antonio Machado i Miguel Hernández com a vincle d'unió, configuren l'autoretrat de María Pagés. La sevillana puja aquest vespre a l'escenari de l'equipament municipal amb una proposta que intenta indagar sobre la seva figura.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha valorat d'aquesta manera la proposta de Pagés.

Pep Tugues

El que té 'Autorretrato' és que és María Pagés en estat més pur, ballant el que més li agrada. Els amants de la dansa s'ho passaran molt bé.




María Pagés va trepitjar per primera vegada el Teatre-Auditori fa dos anys amb 'Dunas', acompanyada per la companyia de dansa belga Sidi Larbi Cherkaoui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.