Presència santcugatenca a 'Life in a day' de Ridley Scott


  • Comparteix:

'Slim up' parla de l'anxaneta de la colla Jove de Tarragona

'Slim up' parla de l'anxaneta de la colla Jove de Tarragona

La santcugatenca Patrícia Martínez és una de les directores del curt 'Slim up' que forma part del film 'Life in a day' de Ridley Scott i Kevin McDonald. El curtmetratge de menys de dos minuts de durada narra la rutina de l'anxaneta de la colla Jove de Tarragona. La pel·lícula és una de les seleccionades per participar en la propera edició de la Berlinale.

'Slim up' és un dels 26 curts que conformen 'Life in a day', un projecte cinematogràfic de Ridley Scott i Kevin McDonald que va sorgir arran d'una crida a la participació a través de YouTube dels dos directors nord-americans. La santcugatenca Patrícia Martínez va ser una de les 80.000 persones d'arreu del món que va respondre la petició dels cineastes i el 24 de juliol va gravar la seva proposta. Martínez ho ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Patrícia Martínez

El curt segueix la història d'una anxaneta. Creiem que la Virgína responia a la petició dels directors.


Els responsables de les 26 creacions han participat durant l'última setmana al festival de cinema de Sundance, una experiència que Martínez ha valorat molt.

El film, que ha estat seleccionat ara per participar a la propera edició de la Berlinale, es podrà veure, de moment, només a cinemes d'Anglaterra, els Estats Units i Llatinoamèrica, després que National Geographic hagi comprat els drets de distribució. Amb tot, Patrícia Martínez ha explicat que és probable que finalment es distribueixi també per les sales europees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.