L'humor musicat d'El Sobrino del Diablo omple de públic la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Crítica i subversió han decorat aquest divendres la Casa de Cultura de la mà de la música políticament incorrecta d'El Sobrino del Diablo. L'artista barceloní no ha defraudat els seus fidels seguidors, als quals ha delectat amb una bona dosi de cançons d'humor, barrejades amb monòlegs i enmarcades en les versions de clàssics anglosaxons del seu darrer treball 'Los Reyes son los padres... de las Infantas'. L'actuació, que forma part de la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents, ha omplert de públic l'equipament municipal.

El Sobrino del Diablo ha portat fins a Sant Cugat el seu espectacle acústic de petit format. Acompanyat de la seva guitarra, El Sobrino del Diablo, o el que és el mateix, Juan Gómez, ha regalat una actuació plagada de teatralitat, proximitat amb el públic i improvisació.

Aquestes són precisament les característiques que l'han convertit en un habitual del circuit de petits locals i cafès-teatre de Catalunya. El cada vegada més nombrós grup de seguidors han portat El Sobrino del Diablo a oferir més d'un miler d'actuacions per tot l'Estat espanyol.

L'artista barceloní ha explicat a Cugat.cat quin és l'èxit de la seva proposta musical.

Sobrino del Diablo

Com a mínim l'element sorpresa. Cada concert que faig és diferent. Canvio el repertori, els monòlegs i les cançons.




El Sobrino del Diablo té quatre discs editats, ha publicat diversos llibres de música i col·labora en programes radiofònics sobre música i cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.