El Cor de Cambra del Monestir es reuneix en una ocasió única per homenatjar Camps i Calduch


  • Comparteix:

El Cor s'ha reunit per homenatjar Camps i Calduch

El Cor s'ha reunit per homenatjar Camps i Calduch

El Cor de Cambra del Monestir ha recordat aquest dissabte la figura del músic Oriol Camps i Calduch amb un concert proper i càlid. La trobada ha reunit antics membres de la formació ja dissolta en una ocasió única que ha servit per homenatjar la figura de Calduch. El concert ha comptat amb un repertori de cants religiosos i espirituals negres que han commemorat la tasca musical del fundador del grup.

Amics, familiars i coneguts s'han aplegat a l'església del Monestir per recordar la figura d'Oriol Camps i Calduch amb motiu del primer aniversari de la seva mort. L'ocasió ha reunit antics cantants del Cor de Cambra del Monestir que han interpretat cants religiosos i peces modernes en una actuació emotiva que ha volgut imitar els concerts que dirigia Camps i Calduch.

L'organitzador de la iniciativa, Eduard Baiarri, ha explicat per què han fet un homenatge a la figura de Camps i Calduch.

Eduard Baiarri

L'Oriol va fundar la coral que ha fet el concert. Hem cantat peces que vam cantar amb ell.




Oriol Camps i Calduch, que va ser alumne de la Fundación Mozart de Madrid i de l'escolania de Montserrat, també va dirigir el Cor de Cambra del Monestir i va exercir com a professor de música. Camps i Calduch va morir el 31 de gener de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.