Obertes les inscripcions al 3r concurs 'Joves Intèrprets Ciutat de Sant Cugat'


  • Comparteix:

Torna el 3r concurs 'Joves Intèrprets Ciutat de Sant Cugat'

Torna el 3r concurs 'Joves Intèrprets Ciutat de Sant Cugat'

El concurs 'Joves Intèrprets Ciutat de Sant Cugat', organitzat per Joventuts Musicals, torna els dies 6, 7 i 8 de maig en la seva 3a edició. Participaran un total de 80 músics d'entre vuit i 20 anys, que es poden inscriure fins el segon dissabte d'abril.

El concurs 'Joves Intèrprets Ciutat de Sant Cugat' arriba a la seva 3a edició. Ja estan obertes les inscripcions per al concurs organitzat per Joventuts Musicals, que es dividirà en tres categories. La categoria A inclou els músics d'entre 16 i 20 anys, en la categoria B hi participen artistes d'edats compreses entre els 12 i els 15 anys i en la C s'hi trobaran els més joves, d'entre vuit i 11 anys.

Aquest és el primer any en què, per raons d'organització, hi ha límit d'admissions de participants. La selecció es farà per ordre d'inscripció, amb un cost de 40 euros en la categoria A, de 30 euros en la categoria B i de 20 euros en la C. En la categoria A poden participar un total de 20 intèrprets, 25 en la categoria B i 35 en la C. Al web de Joventuts Musicals, on es poden consultar les bases del concurs, s'hi publicaran els admesos i els horaris l'últim dimarts d'abril.

El concurs es desenvoluparà en dues fases, la selectiva i la final, a la qual accediran sis participants de les categories A i B i 10 de la categoria C. El repertori que presentarà cada concursant, de lliure elecció, també haurà de tenir una durada diferent segons la categoria i si es tracta de la fase eliminatòria o de la final.

Hi ha tres premis econòmics segons la categoria, que oscil·len entre els 1.000 euros del primer premi de la categoria A i els 200 euros del tercer premi de la categoria C.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.