Pepe Hevia Dansa, plat fort de la 4a Nit de Dansa Contemporània del Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

Pepe Hevia en una actuació anterior

Pepe Hevia en una actuació anterior

El Casal de Joves TorreBlanca acull aquest dissabte la 4a Nit de Dansa Contemporània amb la presència de la companyia Pepe Hevia Dansa. La iniciativa, que començarà a les deu de la nit, s'endinsarà en el moviment amb la presentació de tres vídeodanses creades i produïdes per Pepe Hevia i el director novell Nicolás Ricchini, membre de la mateixa companyia. El preu de l'entrada és de quatre euros.

La nit també comptarà amb la participació del Cos de Dansa i del Grup de Juvenils de l'Esbart de Sant Cugat, que presentaran dues peces inèdites creades per la directora Laia Martínez. Per tancar la nit, les ballarines Anna Casanova i Marta Rodríguez estrenaran el duet 'Yo sé que existo porque tú me imaginas'.

A la tarda, abans dels espectacles, el ballarí i coreògraf Pepe Hevia oferirà una 'master class' per a ballarins i ballarines. Les inscripcions per participar-hi es poden fer a la secretaria del casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.