Don Johnsons es queda a les portes de la final de 'Destino Eurovisión'


Temes relacionats

Don Johnsons, més a prop d''Eurovisión' ( 5/feb/11)


  • Comparteix:

Don Johnsons, durant la segona gala

Don Johnsons, durant la segona gala

El grup Don Johnsons, que compta amb la participació dels santcugatencs Job Vives i Edu Pérez, no ha aconseguit passar a la final del programa 'Destino Eurovisión', encarregat d'escollir el finalista que representarà l'Estat espanyol en el concurs europeu. Tot i que la formació musical s'ha quedat a les portes d'anar a Düsseldorf, Alemanya, Vives ha assegurat que el seu pas pel concurs els garanteix una bona promoció de cara al llançament del disc que ja estan preparant.

Amb el seu particular estil, Don Johnsons va aconseguir el vot del jurat a la gala anterior de 'Destino Eurovisión' i va ser seleccionat com a semifinalista. La seva versió de 'Hard Rock Allelujah', però, no ha estat a l'alçada aquest divendres de les exigències del públic i del jurat, que han designat com a finalistes Melissa, Auryn i Lucía Pérez. Tot i això, l'agrupació va quedar entre els cinc classificats dels 30 que es van presentar inicialment per a representar l'Estat espanyol a 'Eurovisión', que aquest any tindrà lloc a Düsseldorf, Alemanya.

Format pel cantant Job Vives i el baixista Edu Pérez, juntament amb els altres membres, el conjunt ja va actuar al programa de TV3 'Buscant La Trinca'. A aquest fet s'hi suma el seu pas per sales barcelonines i també la interpretació de les seves peces en diversos locals de Sant Cugat. Una altra de les seves fites destacades és el primer premi que van aconseguir en la 2a edició de l''Illegal Festival'.

Ara la formació de funk-rock es troba preparant el seu pròxim disc, del qual ja han avançat el single 'Fiesta Loca'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.