'Tempo d'amore' posa a prova amb èxit les qualitats tècniques del Teatre de Mira-sol


  • Comparteix:

Moment de l'òpera

Moment de l'òpera

La terrassa d'un balneari instal·lada al Teatre de Mira-sol ha acollit la successió de 13 històries d'amor entre els seus clients a l'òpera 'Tempo d'Amore'. La música del muntatge, portat a escena aquest diumenge, ha anat a càrrec del Cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat. La representació ha posat a prova l'equipament cultural, ja que es tracta d'un muntatge amb una sonoritat força complexa.

Amor i música s'han unit aquest diumenge al Teatre de Mira-sol amb el Cor de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat com a mestre de cerimònies. Les característiques musicals de 'Tempo d'Amore' han posat a prova l'acústica i sonoritat del teatre, un 'test' que, segons ha afirmat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha superat amb èxit.

Xavier Escura

Ha estat una prova interessant. Després de la rehabilitació no s'havia fet una òpera d'aquestes característiques al Teatre de Mira-sol. El resultat ha estat excel·lent.



'Tempo d'Amore' mostra en un mateix escenari 13 històries d'amor diferents, totes ambientades a la terrassa d'un balneari. El Claustre del Monestir va acollir l'estrena del muntatge en el marc del cicle de Nits de Música al Claustre. Aquesta vegada, la representació s'ha inclòs a la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.