La soprano santcugatenca Patrícia Sendra actua avui al Casal de Cultura


  • Comparteix:

Patrícia Sendra ens porta un recital romàntic a la Casa de Cultura

Patrícia Sendra ens porta un recital romàntic a la Casa de Cultura

La soprano santcugatenca Patrícia Sendra porta aquest divendres a la Casa de Cultura l'espectacle 'Recital Romàntic'. Es tracta d'un concert de piano i cant amb imatges que porta per títol 'De Mozart a Listz'. L'espectacle, amb entrada gratuïta, començarà a dos quarts de nou del vespre.

L'espectacle musical anirà acompanyat de fotografies de paisatges que la mateixa Patrícia Sendra ha capturat. Sendra explica en què consistirà el concert. Són declaracions a Cugat.cat

Patrícia Sendra

Les obres que interpretaré són de l'època romàntica de diferents compositors. També hi ha fotografies que poden inspirar.









La soprano estarà acompanyada pel pianista també santcugatenc Manel Ruíz. Sendra ha detallat la seva relació amb el músic.

Patrícia Sendra

Ell és un excel·lent pianista que treballa en una escola de Sant Cugat on el vaig conèixer.



El recital inclourà obres de compositors francesos i alemanys romàntics, del segle XIX i XX, a més d'una peça introductòria de Mozart. L'espectacle tindrà lloc a partir de dos quarts de nou del vespre i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.