Obertes les inscripcions del concurs de comparses del Carnaval


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del concurs de comparses

Imatge d'arxiu del concurs de comparses

La Promotora de Festes Locals (Profeslo) ha obert el període d'inscripció al concurs de comparses del Carnaval d'enguany. La promotora confia en una alta participació i a mantenir l'originalitat de les disfresses habitual en anteriors edicions. Les inscripcions es poden fer fins a mitja hora abans de sortir la cercavila de les comparses.

El membre de Profeslo Quim Pla ha assegurat que el ball de comparses és una de les cites més importants del Carnaval de Sant Cugat, que enguany se celebra el 5 de març. Pla confia que els santcugatencs es bolquin amb aquest concurs.

Quim Pla

Esperem que la participació sigui ben bona i que els santcugatencs ens sorprenguin com cada any.


Les inscripcions es poden fer a la Casa de Cultura, el Casal de Joves TorreBlanca o directament per mitjà d'un correu electrònic a contacte@profeslo.cat.

El Carnaval 2011 està organitzat per Profeslo i compta amb el suport tècnic i econòmic de l'Ajuntament, que hi aporta 12.000 euros com a l'edició anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.