Lax'n'Busto actua aquesta nit al Casal de Mira-sol


  • Comparteix:

Lax'n'busto visitaran el Casal de Mira-sol

Lax'n'busto visitaran el Casal de Mira-sol

Lax'n'Busto actua aquesta nit al Casal de Mira-sol. La formació d'El Vendrell celebra enguany el 25è aniversari. El grup santcugatenc de funky-pop The Risas serà el teloner. El concert començarà a dos quarts d'onze de la nit i les entrades estan esgotades.

Els santcugatencs The Risas seran els teloners del grup d'El Vendrell en el concert d'aquesta nit. L'actuació del jove grup santcugatenc durarà tres quarts d'hora i començarà a dos quarts d'onze de la nit. Després arribarà el torn del plat fort, Lax'n'Busto, un grup amb 25 anys de trajectòria i 13 discos publicats.

La banda va publicar el seu últim àlbum d'estudi, titulat 'Objectiu: la lluna' l'any 2008, i des d'aleshores ha publicat dos àlbums enregistrats en directe. Es tracta de 'Lax'n'Busto a l'Apolo', del 2009, i 'Simfònic', enregistrat conjuntament amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.

Els assistents al Casal de Mira-sol tindran un paper actiu en el concert, perquè en els darrers anys Lax'n'Busto està atorgant molt de protagonisme al públic. Ho explica el bateria del grup, Jimmy Piñol.

Jimmy Piñol

El públic, en els darrers anys, és com un membre més del grup, perquè té dinàmiques que ens fan vibrar d'una manera o altra.




La cita musical la inaugurarà The Risas. Per als membres del grup santcugatenc aquest serà un concert especial, pel que suposa compartir escenari amb un grup de la talla de Lax'n'Busto, i perquè als membres de tots dos grups els uneix una relació especial.

Ho explica el cantant i guitarrista de The Risas, Martí González.

Martí González

Ens coneixem de l'escola itinerant Campus Rock. Els The Risas portem molts anys anant-hi, i alguns d'ells són professors.



De fet, aquesta bona relació que uneix els dos grups es pot plasmar a l'escenari en alguna col·laboració o 'sorpresa'. Ho explica Jimmy Piñol.

Jimmy Piñol

Segurament els en prepararem alguna, perquè som molt bromistes. Hi haurà sorpreses, que la gent vingui a comprovar-ho.





El concert que oferiran els Lax'n'Busto al Casal de Mira-sol és un dels actes destacats en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.