'La peixatera' de Xus Estruch diverteix el públic del Teatre la Unió


  • Comparteix:

Estruch ha recuperat 'La peixatera' / Font: elprat.cat

Estruch ha recuperat 'La peixatera' / Font: elprat.cat

L'actriu Xus Estruch ha fet riure de valent els assistents a la seva representació de 'La peixatera', aquest divendres al Teatre la Unió. La peça se sustenta en el monòleg d'una venedora de peix de la Boqueria i en el seu retrat popular de la realitat, que comparteix amb un públic que interactua amb ella. Estruch ha actuat convidada per la companyia santcugatenca Fila Zero, que ha fet un balanç positiu de la representació, tot i que ha lamentat la poca assitència.

Unes 50 persones han vist aquesta peixatera de la Boqueria, que mostra la seva particular forma de veure la realitat en un muntatge que es va representar per primera vegada fa més de 30 anys i que manté la seva actualitat. L'organitzador de l'intercanvi que ha portat Estruch al Teatre la Unió, el membre de Fila Zero Jordi Tena, ha destacat la gran interacció que va haver-hi amb el públic i ha reivindicat la necessitat de promocionar més aquest tipus d'espectacles.

Jordi Tena

Hi havia poc públic, s'ha de fer publicitat perquè aquests espectacles no es perdin. Però va anar molt bé, el públic va disfrutar i va riure.



Estruch ha divertit el públic santcugatenc i ha convidat a la reflexió, ja que darrere de tot l'espectacle s'hi amaga una anàlisi de la realitat.

Xus Estruch

La peixatera comenta totes aquelles coses que veu pel carrer o pel telenotícies des del punt de vista d'una persona normal.






La representació s'emmarca en la iniciativa de Fila Zero d'incentivar la col·laboració i l'intercanvi entre grups teatrals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.